Socialt arbete

Sociala centret är en mötesplats som är öppen tre dagar i veckan, tisdag-torsdag 10:00-13:00. Vi bjuder på fika och vissa dagar lagad mat. Två dagar per vecka hämtar vi mat hos tre Willysbutiker som vi sedan delar ut till behövande.

Uppgifterna varierar och kan handla om att: fixa fika/mat, samtala med människor om livet och tron, vara chaufför och hämta mat på Willys samt vara med och packa matkassar för utdelning.

Vill du hjälpa till i sociala centret kontakta helen.jaktlund@sodertaljepingst.se eller veronica.ericson@sodertaljepingst.se

Det finns även behov av volontärer i våra övriga verksamheter.

SHTH - Second Hand till Hjälp
Second hand butiken håller öppet på tisdag och torsdag kl 10.00-18.00 samt lördag kl 10.00-14.00."

Du som vill arbeta som volontär är välkommen att hjälpa till med att ta emot varor, sortera, prismärka och skylta i butiken. Andra viktiga uppgifter är att stå i kassan och hjälpa kunderna till rätta i butiken. Du som har möjlighet kan arbeta i butik och på lager under vardagarna eller ingå i en grupp som har ansvar för butiken var fjärde lördag.

Kontakta info@shth.se

Lp/Ria i Järna
LP Ria är en social träffpunkt i fräscha lokaler centralt belägna i Järna som med undantag av sommarmånaderna har öppet måndag – fredag kl. 09 - 13 och lördagar 10-13. 

Vi erbjuder våra gäster en lugn och skön gemenskap med samtal och trivsel där människor med behov kan få hjälp. Uppgifterna varierar beroende på vad du känner för exempelvis servering, samtal och vara medmänniska. Mer information finns under rubriken Verksamheter/LP Ria Järna.

Kontakta vår föreståndare Gunilla Israelsson om du vill hjälpa till på LP Ria!

Telefon: 08-551 740 28.
gunilla.israelsson23@gmail.com